Poolspel i Fristad
2016-11-27 20:02
Då har vi spelat vårat tredje poolspel för säsongen, numera har vi två lag med eftersom vi har tagit över hestrafors plats sedan dom dragit sig ur. Första matchen mötte vi Fristad som vi har haft väldigt tuffa matcher mot ett par säsonger nu. Dom är väldigt aggressiva och pressar oss över hela planen och vi orkar inte riktigt stå emot idag så våran debutant i målet (Max) får det tufft inledningsvis med mycket skott och trafik framför mål. Tror att det står 4-1 i paus. Efter den tuffa inledningen så spelar vi upp oss och i andra perioden har vi mer boll och lyckas också näta ett par gånger, slutresultat 3-6 till slut med två mål av Zack och ett av Lukas. Kan även säga att Max visade i andra perioden att han med några fler träningar i målet kommer kunna bli riktigt duktig!

Andra matchen stod mellan Tranemo och Tranemo :) och det grönsvarta laget startade i ett rasande tempo och sprang snabbt iväg till en 4-0 ledning, Det vita laget hade också ett par bra chanser men melvin briljerade i målet inledningsvis, i paus stod det inte mindre än 6-1 till det grönsvarta laget och riktigt kul med många målskyttar, Lovis, Vega Hugo och Affe hade alla nätat innan paus. I andra perioden gjorde det vita laget en mäktig upphämtning, Zack o Lukas gjorde några mål var och jag tror att Wille petade in ett också innan Alfred D avgjorde matchen till dom grönsvartas fördel med ett mäktigt dragskott i nättaket! Matchen i matchen mellan lagens coacher vanns ju av undertecknad:), vad Per och Claes sysslade med i andra båset vet väl ingen....

Sista matchen för dagen var mot ett väldigt duktigt Vänersborg och här gjorde vi våran bästa insats idag, stundtals rullar vi boll riktigt bra och jag tycker vi för matchen långa stunder och dessutom vinner vi lite fler närkamper, Alfred och Elias var riktigt stabila där bak och extra plus till våra tuffa tjejer Vega och Lovis som verkligen inte vek undan vid sargerna idag! Vänersborg har duktiga skyttar i sitt lag och dom hänger några backskott i första perioden, kan inte lasta melvin i målet för dom då han var skymd vid flera tillfällen.
Vi ligger under med 3-1 i paus tror jag men det märktes på hela laget att vi inte hade gett upp så i andra startar vi strålande och trycker tillbaka dom ordentligt och får även utdelning så i mitten av perioden var vi ikapp och hade bud på fler mål innan Vänersborg gör 4-3, men återigen reser vi oss och vi får till en mäktig press på dom i slutet av matchen. Tyvärr ville inte bollen in så matchen slutar 3-4 men jag tycker hela laget ska vara stolta över sin insats!

/David

Poolspel i Borås
2016-10-24 12:28
Då var premiärmatcherna avklarade, i söndags åkte vi till Borås för matcher mot Borås IBF och Vänersborg. Första matchen var mot Borås och vi öppnar med väldigt bra spel och skapar massor med lägen och till slut så kunde Vega sätta första målet för säsongen. Vi spelar väldigt bra hela matchen och skapar mängder med chanser matchen igenom och även om Borås gör två slumpmål så vinner vi med 4-2.. Andra matchen mot Vänersborg blev betydligt tuffare, dom pressade högt hela matchen och vi vågar inte riktigt  hålla i bollen så det blir mycket försvarsspel i denna match. Trots att Zack ordnar en kanonstart åt oss så ligger vi under med några mål i paus. Andra perioden är mycket bättre för nu börjar vi hålla bollen inom laget i lite längre perioder och det resulterar också i några mål. Till slut förlorar vi med 6-4 och det resultatet känns ganska rättvist.
Summerar vi dagen tycker jag att vi gör det väldigt bra, vi ska komma ihåg att halva laget idag var ett eller två år yngre än våra motståndare så jag tycker att vi står väldigt bra trots det.
Bra offensivt backspel i bägge matcherna där både Lukas, Zack och Alvin nätade och ett litet extra plus till Hugo och Liam som klarade av centerpositionen på ett mycket bra sätt, vill också berömma Affe i målet eftersom matcherna spelades på stora mål och vi har endast tränat på dom mindre målen, med det i åtanke gjorde han två kanonmatcher! Övriga målskyttar var Hugo, Wille och Theo som bjöd på dagens bredaste smile efter sin fullträff.
Äntligen Innebandy!
2016-08-28 14:16
Onsdagen den 7:e september drar vi igång med träningarna.
Varmt välkomna då!
 
SPONSORER 2017/2018