Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nu kör vi i gång igen!
2018-08-27 22:32
Nu drar vi i gång med träningarna inför säsongen.
Som de flesta kanske vet då kommer vi att träna tillsammans med -08 och vi kommer träna 2ggr 
per vecka. Men till en början kör vi 1ggr/vecka
Vi kommer att ha 2 lag igång, ett 07 och ett 08 lag.
07 kommer att börja ha sitt poolspel hemma nån gång i oktober.
Så nu på fredag börjar träningarna. Kl 17.00

Väl Mött
Ledarstaben


Poolspel i Sandared
2018-03-10 18:06
Ja då var sista poolspelet avklarat för denna säsongen. kan väl även erkänna här att jag faktiskt inte rapporterat förra poolspelet som vi spelade i Hyssna.
Väldigt kort sammanfattning här så började det glänsande mot att det sen gick lite mer o mer utför. Vinst mot värdlaget Hestrafors med 5-2 och sedan förlust mot Sandared med 0-2 och sist ut för det poolspelet var Svenljunga som fick sin första "poäng" där vi spelade lika 2-2. Fantastiskt kul och se hur Svenljunga lyckats med sitt lag och där det blivit jämna matcher i slutet av denna säsongen.
Det var verkligen jubel upp på läktaren efter den matchen.
Får tacka Theo och William R som ställde upp som målisar det poolspelet.

Nu till dagens drabbning....
16 spelare kallades till detta poolspel och vi blev till slut 11 st efter lite rundringning, är det vabmars så är det. Först ut för dagen var Kinna vilka vi har mött 2 ggr tidigare 1-1 och vinst 2-1. Täta och målfattiga matcher. Kinna tar ledning med 0-1 och kort därefter kvitterar Filip till 1-1. Kinna tar återigen ledning med 2-1 och ökar sen på till 3-1. Det ser ut att bli svårt att komma ikapp. Men med den inställningen dessa killar har får man som motståndare aldrig ge dom ett lillfinger. Periodpaus och vi snackar lite om att våga hålla i bollen och inte skicka iväg den utan adress som vi gjorde i första perioden. Och killarna tog fasta på vad vi sa och lyckades att få till spelet lite bättre och kvitterade till 2-3 och sedan även 3-3 i matchen, dessa målen var det William som regisserade varav ett gick in köksvägen, snyggt!!
4-3 låg Hugo bakom och sista 5-3 var det Isac som petade in.
Lite hårt spel från Kinna i slutet tyvärr.

Andra matchen för dagen var Tygriket..
Efter en lång väntan och då vi blivit servade med lite pizza mellan matcherna
(Tack Martin o Jessica) var det o tagga till igen.
Och det får man ju säga att de lyckades de med..
Tygriket har vi spelet 2 ggr tidigare mot också.
En förlust 3-4 och en oavgjord 2-2.
Nu till matchen. Tranemo tar ledning med 1-0 Isac assist Zander vilket även får min röst för dagens delikatess. Zander slår en genomskärare till Isac vid bortre stolpen och han har bara kvar och sätt dit klubban. Riktigt snyggt. Många andra delikatesser idag men denna var nåt lite extra. 2-0 kommer från Loke assist Zander igen. Backskott i bortre krysset, snyggt! Sen vaknar Öxabäcksborna till liv och petar in både 2-1 o 2-2 tyvärr, Periodpaus..
Snacket i pausen var att lossa lite mer skott på deras målis. Och säga vad man vill men dessa killar lyssnar och tar till sig vad vi säger. Vet inte hur många skott som vi sköt men han fick det svettigt i mål iallafall. Och utdelningen kom.
3-2 Filip, 4-2 Lias, 5-2 Hugo, 6-2 Lias, som stod för det konstigaste målet idag Tror bollen studsar 2 ggr innan den letar sig in i deras nät. 7-2 Charlie assist William. 8-2 Hugo assist Lennon och Filip får avsluta med 9-2 assist Hugo.
Detta var verkligen det man kallar islossning 7 mål på 7 minuter Killarna gör ett fantastiskt poolspel och en magisk säsong. Sjukt kul och följt dessa killar.

Vi skall nämna en annan viktig spelare idag som gjorde debut mellan stolparna också Wilhem A-son Norderfors lägg det namnet på minnet. Vilka matcher och räddningar han gjorde. Brukar ju heta att man har en första och andra målvakt annars men vi detta lag har vi två första målvakter.

Då så väntar några träningar och sen avslutar vi med Warbergsspelen.
Innan dess skall vi försöka få till en avslutning med killarna också.
Kan bli den traditionella Föräldramatchen. Är ni på Föräldrar? Vågar ni:-)

Vi tackar för denna gång!!

/Ledarstaben


Poolspel i Skene
2018-01-15 14:10
Efter ett juluppehåll och 3 träningar avklarade så var det dags för poolspel igen.
Denna gång var det Kinna och Tygriket som stod för motståndet.
Ängshallen i Skene var det vi styrde kosan mot och med 14 st i truppen!

Först ut var det Kinna som vi fick möta. Vet att det var en jämn tillställning sist (1-1) de var iväg och så även denna gång. Killarna gör det bra men vi får skicka ett extra tack till Melvin L i mål som räddade oss otaliga gånger.
1-0 görs av Charlie sedan reducerar Kinna till 1-1.
I andra perioden så kommer William R loss på kanten och trycker in 2-1 vilket blir slutresultatet. Kinna hade helt klart fler farliga chanser än vad vi hade så man kan väl tycka att resultatet gick vår väg denna gång.

Nästa motståndare blir Tygriket. Ett lag som jag tycker spelar fin innebandy och sist tror jag det blev förlust mot dom med 4-3, även där en jämn match.
Egentligen en dröm för både tränare och spelare när det blir så här jämna matcher. Spelarna utvecklas mest när de verkligen får kämpa och ta i för att hålla jämna steg med motståndarna.
Iallafall så slutar matchen 2-2 efter att vi haft många chanser på mål. Flera ramträffar, öppna mål, och massvis med farliga målchanser skapades.
Killarna gör sin bästa match för dagen och visar även upp ett skolmål där bollen går ifrån Elias (forward) till Filip (back) som lossar bössan och William R står framför mål och täcker. Precis enligt boken. Och det skottet kommer de att minnas länge i Skene :-)
2-2 målet som också blev den kvittering som vi jagade så hårt fick Theo trycka dit. Även där ett backskott med trafik framför mål. Tror nog att Loke låg bakom den assisten om jag inte minns fel. 

Bra arrangerat poolspel där jag vill ge extra beröm till domarna som såg till att det blev 2 roliga och schyssta matcher. 
Lite sämre var väl att planen var superhal. Det var många som gled omkring i Skene men det är ju lika för alla så...

Vi tackar föräldrar och spelare för en riktig rolig dag i Skene med stundtals bländande innebandy! 

/Jonas Claes Per
Poolspel i Grytan!!
2017-12-10 17:16
Då så var vårt poolspel hemma avklarat och det med bravur!


Första matchen för dagen var mot Hestrafors och sist vi möttes så blev det vinst för Tranemo med 7-3. Denna matchen tycker jag nog att vi borde ha vunnit. Vi förde spelet och hade massvis med målchanser medan de låg på kontringar. Precis som de flesta lag i denna serie gör. Snacket innan match vara att försöka passa bollen så mycket vi kunde och det kan väl vart det som gjorde att vi inte kom till så  många avslut.

Allra Första sekvensen av matchen var en fröjd att se. Bollen gick som på ett snöre och Hestrafors stod och bara tittade på. Tänkte för mig själv att det här kommer bli en enkel match men så blev inte fallet. 4-4 blev resultatet till slut. 3-3  i första och 1-1 i andra. 4 olika målskyttar och mål från alla tre kedjorna är roligt att se! Matchens delikatess bjöd Edvin på då han trollade bort målisen och enkelt kunde rulla in bollen i mål, assist från Wilhelm.


Andra matchen spelade vi mot Svenljunga och sist vi möttes blev en målrik historia. Så blev det denna gången också. Kanske inte så konstigt då många från Svenljungas lag var ett par år yngre än vad vi ställde upp med och flera av dom börjat lira innebandy i år.
Killarna bjöd i alla fall på det ena snyggare målet efter det andra. Stort sett alla mål var noterat med assist på. 29 poäng på 17 mål!
En eloge till killarna och även till Svenljunga som stod upp och kämpade matchen igenom.
Matchen slutade 17-2 (10-1, 7-1) till Tranemo. Första målet hängde Isac efter 12 sek. assisterad av William men William ville inte vara sämre, så han hängde första målet i andra perioden efter 7 sek. assisterad av Isac.


Sista matchen för dagen var mot Sandared som jag tyckte faktiskt såg rätt vassa ut under dagen.
Men Tranemo var vassare än så! Här har vi lite kort om folk, vi rullar på två kedjor och killarna får mycket speltid. Så det var högt tempo hela tiden. Vi rullar bollen fantastiskt fint och Filip öppnar matchen med mål på backskott. Skulle komma ytterligare 2 mål från hans klubba denna match. 5-0 målet kom från Harry som prickskjöt in ett diagonalpass från Filip. Precis som vi hade pratat om i periodpaus. Kul också att vi gör mål på en frislagsvariant som vi typ hade övat 10 minuter på i veckan.
Loke och Elias får också hänga varsin balja denna match.

Alla utom ett mål är noterat assist på!
Trevlig läsning!!
Tycker vi dominerar denna match och ger inte Sandared mycket tid på plan när de har boll och vi passar ofta på en touch vilket gör det svårt för våra motståndare.
Sandared var nöjda med slutresultatet 6-0! (4-0, 2-0)


Så roligt att killarna lyssnar och tar till sig det vi pratar om och att det ger resultat, och att de är noga med att titta upp innan de slår sin passning eller avlossar bössan. Fantastiskt bra backspel under hela dagen och våran målis som gör 3 kanonmatcher och får hålla nollan i sista!!


Tack för uppvisningen killar!!


Vill även rikta ett stort tack till alla föräldrar som hjälpte till under dagen.

/ Jonas Per o Claes

Poolspel i Svenljunga
2017-10-22 19:45

Ja då var vårt första poolspel avklarat. Mogahallen i Svenljunga är väl inte den bästa hallen att spela i men de hade verkligen snyggat till läktaren sen jag var där sist. Nu var det till och med riktiga säten på läktaren. Bra jobbat Svenljunga!


Det var ett tag sedan dessa 06/07 spelade tillsammans men det märktes inte alls på plan i lördags.
De hittade varandra som de aldrig gjort något annat, helt otroligt!


I första matchen mötte vi Sandared och vi spelade riktig fin Innebandy. Vi mötte ett lag med bara -06 som inte hade tränat så mycket tillsammans utan det var nog fotboll som spelats mest i det laget.
Vi tog ledningen med 3-0 efter första perioden och i andra så ledde vi med 5-0 innan Sandared vaknade till och fick till lite bättre spel och utdelning därefter. Matchen slutade 9-3 till vår favör.


Nöjda killar efter första matchen och nu stod ett nytt lag som nästa motståndare. Hestrafors heter detta laget, tydligen endast ungdomsverksamhet och inga seniorlag i den föreningen. Däremot en duktig fotbollsklubb. Vi rivstartade denna match också och tog ledningen med 2-0, sen tappade vi lite fokus och de kom ikapp till 3-2 i första perioden. Andra perioden var det vi som återigen tog kommandot och denna gång höll vi uppe tempot. Matchen slutade 7-3 till de grönsvarta!


Sista motståndet för dagen var Svenljunga och de kom till start med 9 st -08or! Tranemo trummade på i vanlig ordning och efter 6 min så ledde vi med 6-0. Så vi bestämde oss för att vi skulle rulla runt bollen så att det inte rann iväg med för stora siffror, men det var svårt! 16-0 slutade den matchen.


Vi får tacka Svenljunga för ett väl genomfört Poolspel denna lördagskväll.


Killarna fick mycket beröm från både deras föräldrar o även föräldrar från andra lag och de var de verkligen värda. De spelade fantastiskt bra.

Tycker att det är ett väldigt jämnt lag med många kvalitéer. Kommer bli riktigt kul att följa detta lag igen.

Målskyttar för dagen var

William S, Noah L, Melvin P, William R, Loke P, Edvin A, Isac A & Charlie N


/Ledarstaben

Ändrade träningstider!
2017-10-20 14:59
Vi har fått nya träningstider på 2 söndagar framöver då TIF cupen
spelas. 
Träningen flyttas till lördag istället för söndag.
Jag har ändrat det i kalendern!  

Lördag 18-nov 11.00-12.30

Lördag 25-nov 10.00-11.30

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tranemo Innebandyklubb, 09/09 13:37 
Tranemo Innebandyklubb, 06/09 20:38 
Tranemo Innebandyklubb, 03/09 17:39 
Tranemo Innebandyklubb, 13/08 15:11 
Tranemo Innebandyklubb, 12/08 08-12 
Tranemo Innebandyklubb, 11/08 17:07 
 
SPONSORER 2017/2018