När vi fick beskedet att Gothia ställdes in kände vi ledare att vi måste hitta på någonting för detta härliga gäng.

Warberg som skulle varit med i våran grupp i Gothia hakade  på idén direkt och tyckte det lät som ett kul upplägg.

Vi ville ha ett lag till och gärna ett som inte är med i serien vi annars spelar i och Gnosjö som också skulle varit med i Gothia hakade även dom på.

Det blev två riktigt bra genomkörare till matcher.

Warberg stod för motståndet i våran första match där det blev vinst med 4-3

En mycket bra, spännande, tight och sevärd match så som det ska vara.

Vi gör en riktigt bra första period och skapar en del heta chanser.

Hugo ser till att vi går till pausvila med en rättvis 1-0 ledning i mitt tycke .

Det är bra fart i spelet och vi skapar som sagt en del heta chanser framför Warbergskassen.

I andra perioden tar vi ledningen med 2-0 genom Theo som fyller på från sin backposition.

Warberg börjar nu kliva högre och högre upp i sin press och ger inte våra backar någon tid för sina uppspel. Warberg gör två mål och kvitterar innan Lias ger oss ledningen 3-2 snyggt assisterad av Isak från hörnet klipper Lias till direkt och bollen letar sig in i mål mellan benen på målvakten.

Ledning 3-2 inför tredje perioden.

I pausen pratar vi om att försöka vara kyliga i våra uppspel trots Warbergs höga presspel och fortsätta trycka på framåt.

Vi blir stundtals rejält nertryckta i våran egen zon i tredje perioden men spelarna hanterar det riktigt bra med kyla och fysik.

Warberg kvitterar till 3-3 och det är riktigt bra innebandy från båda lagen med hög intensitet.

Med några minuter kvar av matchen får William läget efter en fin passning av Isak ut till höger.

William tvekar inte och drar till direkt och ledning 4-3!

Glädjen i laget är total!

Warberg tar timeout och plockar ut målvakten i ett sista försök att kvittera men grabbarna reder ut den sista minuten galant och seger 4-3!!

En mycket bra insats av hela laget med en Iljah längs bak i kassen som är fantastisk med sitt målvaktsspel och skapar en trygghet för hela laget.

Andra matchen möter vi Gnosjö

Alltid svårt att ladda om efter en rejäl urladdning och sedan ett uppehåll innan match igen.

Men icke med detta gäng.

Vi gör två ändringar inför denna match.

Loke och Theo kliver upp och tar plats som forward och center.

Liston och Lucas kliver ner och tar backposition.

Det blir seger med 7-2 och seger totalt i träningsturneringen

Matchen bjuder på en hel del godis.

Första målet gör vi i powerplay precis efter den variant vi har nött på träningarna.

Fantastiskt kul att se

Gnosjö är ett lurigt lag som backar hem och är farliga i omställningarna.

Men grabbarna hanterar det galant och bjuder på en del fina mål och delikatesser.

Totalt gör vi två riktigt bra matcher.

Det finns så mycket talang och potential i det här gänget såå det hade varit riktigt kul att se hur långt vi kunnat gång Gothia.

Det är fantastiskt kul för oss ledare att se den utveckling och de prestationer laget ständigt levererar.

Under matcherna fick vi se stort hjärta hos spelarna, inövade powerplay mål, direktavslut som nöts på träningarna härligt!
Vi ledare vill också rikta ett stort tack till er engagerade föräldrar!

Utan er hade vi inte kunnat genomföra gårdagens turnering, så STORT tack till er!

Warberg var mycket nöjda med dagen och det motstånd dom fick av Tibk.