Tillbaka i samma hall som debuten för många av killarna skedde, och oj vilken utveckling vi haft denna säsongen.
Mot lag som vi tidigare i säsongen varit utspelade av håller vi numer ganska jämna steg.
Det var till och med så att Fristads ledare frågade om det var samma killar som dom mött tidigare, dom var imponerade av våran utveckling.
Till matcherna, jag glömde stundtals att göra anteckningar då tempot i matcherna i kombination med svårspelad hall och en ledare kort gjorde det hela intensivt. (Lycka till på Vasaloppet Mattias).
Pulsen ökar rejält och man lever sig in i dom spännande matcherna, precis som våra supportrar på läktaren också gjorde. Kampen på läktaren vann grön-svart överlägset, något som märks tydligt på grabbarna som tänder till lite extra.

Kinna IBK 2-4
Våra tidigare möten har slutat 2-9 och 0-4 så vi visste det skulle bli tufft. Hög press och högt tempo direkt från tekning och efter halva perioden ligger vi under men är inte utspelade. Elion gör några fina räddningar och en bra frilägesräddning.
7:20 1-1 Isak G fiskar åt sig bollen efter en tilltrasslad situation.
2-4 i slutet av matchen genom William.
Tycker att vi i perioder av matchen håller jämna steg med Kinna, men att deras kvalitet till slut avgör. Ok, det ringde på ett flertal gånger i ramen bakom Elion men vi hade också några fina chanser att göra fler mål. Ett rättvist resultat.

Rydboholms SK 6-6
Tidigare möten 1-2 och 5-5
Direkt underläge med 0-1 men vi trummar på och i slutet av perioden vinner Liston bollen och trycker in kvitteringen.
2:a perioden börjar bättre genom William,Edwin, Noah som efter mängder av skott får in bollen, vet inte vem som tillslut får in 2-1.
Sen turas vi om att ha ledningen i denna matchen som blir en riktig nagelbitare.
3-3 genom Liston
4-3 Noah efter att förtjänstfullt jobbat till sig bollen.
Sen blir vi ängsliga och avvaktande, något som duktiga killar i Rydboholm utnyttjar och gör 3 raka mål.
Underläge 4-6 och huvuden som hänger på bänken. Det är då vinnarskallarna tänder till och vi ger oss sjutton på att försöka vända.
12:52 5-6 Noah.
Nu är det fullt pådrag både i laget och på läktaren.
14:32 6-6 William. Vi kvitterar! Pulsen skenar och grabbarna är euforiska. En stämning i omklädningsrummet som slår det mesta att gå vara med om. Ett rättvist resultat.

Fristad GOIF 5-6
Tidigare möte 3-7 och 0-8.
Vi startade matchen bra och ledde med 3-1 efter mål av Zack och två av Noah.
Fristad kvitterar innan perioden är slut och är det bättre laget. Främst genom en kille som är riktigt duktig, vi är stundtals både 2 och 3 som samtidigt försöker stoppa honom men utan framgång. Har inte riktigt koll men tror säkert han gör 5 av deras mål om inte alla. Lägg till en bra målvakt på det och då blir dom ett svårslaget lag.