SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranemo Innebandyklubb
Innebandy

Klubbkväll 30/8
2023-08-23 09:19

På Onsdag den 30/8 är det klubbkväll i idrottshallen 17.30 - 19.30. 

Bra rabatt på träningskläder och 30% på klubbor, skor, glasögon mm.

Varmt välkommna!

Kvalinfo
2023-03-13 21:40

Herrarna är alltså klara för kval till div I.

IBK Lockerud står för motståndet och välkomnar oss till Mariestad fredagen den 17/3. 19.30 blåser domarna igång matchen. 

Hemmareturen går av stapeln tisdagen den 21/3 kl 19.30. Om så behövs avgörs det hela i Mariestad fredagen den 24/3 kl 19.30.

 

Nu på fredag avgår en supporterbuss, allt för att stötta våra herrar till vinst. 
Anmälan sker enligt först till kvarn via sms till 072 900 11 60. Smsa namn på medföljande supporter. Endast sms med samtliga namn, för och efternamn, anses giltiga. Exempelvis Johan +2 är alltså inte giltig anmälan. Bokning bekräftas med ”ok”.
Bussen kostar 150:- som betalas via Swish till Tranemo IBK på plats. Bussen avgår 16.30 från aulaplan i Tranemo (Tranängskolan).

 

Seriepremiär i div II!
2022-09-21 19:54

Så är det åter igen dax att värma på grytan och Tranemo IBK hälsar all publik varmt välkomna tillbaka för en ny, härlig säsong. Nytt för i år är att all passage in och ut till hallen sker genom entrén mot Willys. 

 

Seriepremiär på fredag för herr div II. 
Borås IBF står som vanligt för motståndet så här säsongens första match. 
 
Coach David säger att efter att det har varit lite krassligt i laget hade de åter en bra träning igår (tisdag). 
-Vad tror du om Borås och er egen insats på fredag? 
-Svårt att veta var Borås står dom har väl precis som oss haft ett par tyngre säsonger men dom har ju mycket rutin i laget så vi får se, vi kommer fokusera på vår egen insats. säger David.

 

David berättar att laget inte satt upp några tydliga resultatmål i år, de är mitt uppe i en generationsväxling. De har dessutom ett delvis nytt spelsystem i år. 

-Det blir spännande att se hur vi står oss men vi kommer alltid gå för tre poäng i grytan! 
 
En som tyvärr missar premiären är Pontus Magnussson. Detta på grund av skada. Pontus hoppas vara tillbaka så snabbt som möjligt, men om han ska gissa så kanske någon gång i december. Förhoppningsvis kommer tomten tidigare i år.
På frågan om vad han tror om motståndet och matchens utfall säger han:
-Borås är Borås och det är aldrig en lätt match. Det kommer förmodligen bli en ganska tuff och fysisk match som vi brukar gilla. Brukar oftast va lite nervöst inför hemmapremiär men tror på riktig kämpainsats och grönsvart seger såklart!

Pontus delger oss även lite insiderinfo gällande lite extra heta spelare.
-Ryktet säger att Zack Larsson och Oskar Grandén visat bra form på försäsongen så det får vi tro på att dom gör på fredag. Om man frågar Viktor Aronasson så är ju även han själv i bra form! 

Vi väljer att tro på rykten och ser fram emot dessa herrars framfart på fredag, om de spelar. Truppen är i skrivandets stund inte officiell ännu.
 
Frågan är om David Bergmann återfinns i truppen på fredag. Han är i alla fall laddad för match!
-Det är alltid spännande med seriepremiär för att se hur man mäter sig med de andra lagen. Jag har ju tyvärr inte kunnat träna så mycket men den känslan jag har fått när jag har tränat är att laget är taggade och hungriga på det som komma skall. Hoppas på en bra match med stöd från läktaren och såklart en viktig första vinst!
 
Vi tackar för pratstunden och ser fram emot fredagens drabbning.
Lycka till! 💚🖤
 
Klubbkväll med Innebandykungen!
2022-09-11 17:15

Varmt välkomna att ta del av kvällens erbjudande! Passa på att uppdatera höstgarderoben med en hoodtröja. 

In och utgång ENDAST genom entrén mot Willys. 

 

💚🖤

Hållbara och långsiktiga ekonomiska förutsättningar.
2022-06-15 21:06

Tranemo IBK hoppas kunna rida vidare på vågen och söker nu efter dig som kan vara en del av vår sponsorgrupp. Gruppen består idag av Louise Bertilsson och Jonas Nydén med de behöver assistans.

 

Föreningen eftersträvar långsiktigt och hållbart ekonomiskt stöd av våra sponsorer för att kunna skapa de förutsättningar som krävs för att vår förening ska kunna växa och skapa plats för än fler. Vi har idag trogna sponsorer som vi är enormt tacksamma för men för att kunna bli den förening vi tror oss kunna vara behöver vi fler som kan hjälpa till att skapa samarbete med nya sponsorer men också ha goda idéer om exempelvis event osv för de sponsorer vi har.

 

Vi hoppas och tror att det finns ett stort engagemang bland er i föreningens närhet.

Kanske har du ett bra kontaktnät? 

Kanske är du bra på att prata?

Kanske är du en nytänkare? En visionär?

Kanske har du bra tankar om hur vi löser fler sponsorer?

Eller kanske vet du någon som skulle passa bra? 
Hör gärna av dig! 


Jonas Nydén 0705 97 64 42

Louise Bertilsson 0704 77 32 44

Vi har en komplett styrelse!
2022-06-13 21:17

Brevet visade sig göra stor nytta. Vi är enormt tacksamma för gensvaret och kan nu med stor glädje presentera Tranemo IBKs styrelse!

 

Ordförande: Susanne Lagerstedt Johansson

Sekreterare: Jenny Thorsson

Kassör: Jonas Nydén

Ledamot: Henrik Claesson

Ledamot: Sofie Svensson

Suppleanter: Louise Bertilsson, Mathias Bünz och Pierre Svedberg

 

Samtliga har någon form av koppling till föreningen. En närmre presentation kommer inom kort.

 

Just nu vill vi bara ha ut denna fantastiska nyhet till er alla. Känslan efter kvällens första träff är på topp! Inspirerande energiboost som också gav ett lugn inför framtiden. Dock är vi inte klara här! Det är först nu arbetet börjar. För att nå våra drömmar och visioner som behövs fler som engagerar sig. En verksamhetsplan ska formuleras och också genomföras. Men just nu landar vi i att det finns en styrelse. 

 

Nyheter från våra lag
F-10/11, 19/04 20:29 
P-11, 17/04 07:20 
P-10, 07/01 15:06 
P-10, 07/01 12:45 
P-10, 06/01 10:22 
P-10, 06/01 10:00 
 
SPONSORER 2023/2024