SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranemo Innebandyklubb
Innebandy
Herr A - Div II

Tibro IBK
4 - 7
Tranemo IBK
Tibro IBK4 - 7Tranemo IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 januari, 17:00
Plats:Sporthallen, Tibro
Serie:Div2 Herr   Tabell >>
Samling:16:00
Tibro IBK -Tranemo IBK 4-7
2018-01-31 20:25
Ber om ursäkt för ett sent referat. Tiden räcker inte till så tyvärr blir detta ett kort referat.

Tycker vi startar matchen i hyfsat tempo, ska tillägga att det är svårt att åka upp en söndag och möta jumbon när alla förväntar sig och tror på en vinst med 10 bollar. Men en helt okej första period som borde gett mer på tavlan. Vi vinner skotten stort, 16-5 eller nåt i stil med det men bara 1-0 på tavlan. 
I andra får vi in lite mer bollar och då känns det inte som att Tibro kommer hämta sig från detta. Ledning med 6-2 inför tredje. Ju längre matchen går desto lägre blir tempot, grabbarna på bänken pratar om träningsmatchkänsla och det kan jag till viss del förstå. Vi gör 7-2 och det står sig till slutminuterna när Tibro får in 2 bollar (vet ej hur dom gick till för då lindade jag Isaks fot) 
Slutresultatet skrevs till 4-7 vinst för oss. Siffrorna känns små men 3 poäng va det viktiga plus att vi kunde lufta truppen lite och spela på dom som inte fått så mycket speltid innan. 
Ett stort plus till vårat grymma boxplay, tror vi har 3 st och går vinnande ur dessa med 1-0. Bra jobbat!

Nu laddar vi inför lördag då är det toppmöte mot Skövde hemma. Mer om det imorgon.

/Mattias B
 

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER 2023/2024