SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranemo Innebandyklubb
Innebandy
Styrelsen

Förändringar initierade under uppstartsmöte i Varberg
2023-09-03 10:45

Styrelsen vill skapa en förändring i sättet att driva vår förening för att på ett bättre sätt kunna nyttja de styrkor och intressen som finns inom föreningen och inom själva styrelsen. Får man lägga mer fokus på det man tycker är roligt blir jobbet bättre gjort. Arbetet tänker vi bär med sig flera positiva lyft för föreningen. Förändringen genomförs för att skapa en än mer välfungerande förening med större insyn i styrelsens arbete vilket innebär tydligare miljö och en lättare hantering av frågor som kan tänkas dyka upp av både ledare och andra medlemmar.

Marknadsföring, exponering, expandering, stödja och stötta både inom o utom föreningens väggar är också något vi ser som utvecklingsbart med ett mer transparent styre. Styrelsemedlemmarna ges möjlighet att utvecklas som person och samtidigt som även föreningen utvecklas till det bättre. Förändringen kan också skapa bättre förutsättningar för samarbeten med kommun och näringsliv.

 

Utvecklingsområden säsongen 23/24

 

Kommunikatör

Melvin Nydén tillfrågas att ta hand om föreningens instagram och tillhörande facebook för att skapa en snyggare och proffsigare bild av föreningen. Övriga instagram-konton som drivs i lagens regi ska ha enhetliga namne enligt modellen tranemoibk följt av lagnamn exempelvis p-09.

Jonas pratar med tilltänkt kommunikatör

 

Eventgrupp

För att erbjuda våra sponsorer en närmre relation med vår förening vill vi skapa en grupp som kan bjuda in för träffar med exempelvis herrarnas coacher osv. Sekretariatsgruppen tillfrågas och ges mandat att hitta på event för våra sponsorer. Event och eventuella kostnader presenteras för styrelsen innan genomförande.

Hecke bjuder in till möte med gruppen.

 

Föreningsdomare

Domarkvitto.se används där vi bjuder in domare till alla matcher.

Mathias och Sofie ansvariga

 

Kalendarium

Lägg till utbildningar. Presenteras på hemsidan. En mer transparent styrning med protokoll som presenteras på hemsidan under styrelsens lagsida.

Sussi sköter kalendariet

Jenny publicerar protokoll löpande.

 

Utbildningar

Vi köper hem ledarutbildningar under hösten samt bokar domarutbildning. Ledarmöten tidsätts och delges ledarna.

Sussi bokar utbildningar.

 
SPONSORER 2023/2024