Herr U

Poolspel i Sandared
2018-03-10 18:06
Ja då var sista poolspelet avklarat för denna säsongen. kan väl även erkänna här att jag faktiskt inte rapporterat förra poolspelet som vi spelade i Hyssna.
Väldigt kort sammanfattning här så började det glänsande mot att det sen gick lite mer o mer utför. Vinst mot värdlaget Hestrafors med 5-2 och sedan förlust mot Sandared med 0-2 och sist ut för det poolspelet var Svenljunga som fick sin första "poäng" där vi spelade lika 2-2. Fantastiskt kul och se hur Svenljunga lyckats med sitt lag och där det blivit jämna matcher i slutet av denna säsongen.
Det var verkligen jubel upp på läktaren efter den matchen.
Får tacka Theo och William R som ställde upp som målisar det poolspelet.

Nu till dagens drabbning....
16 spelare kallades till detta poolspel och vi blev till slut 11 st efter lite rundringning, är det vabmars så är det. Först ut för dagen var Kinna vilka vi har mött 2 ggr tidigare 1-1 och vinst 2-1. Täta och målfattiga matcher. Kinna tar ledning med 0-1 och kort därefter kvitterar Filip till 1-1. Kinna tar återigen ledning med 2-1 och ökar sen på till 3-1. Det ser ut att bli svårt att komma ikapp. Men med den inställningen dessa killar har får man som motståndare aldrig ge dom ett lillfinger. Periodpaus och vi snackar lite om att våga hålla i bollen och inte skicka iväg den utan adress som vi gjorde i första perioden. Och killarna tog fasta på vad vi sa och lyckades att få till spelet lite bättre och kvitterade till 2-3 och sedan även 3-3 i matchen, dessa målen var det William som regisserade varav ett gick in köksvägen, snyggt!!
4-3 låg Hugo bakom och sista 5-3 var det Isac som petade in.
Lite hårt spel från Kinna i slutet tyvärr.

Andra matchen för dagen var Tygriket..
Efter en lång väntan och då vi blivit servade med lite pizza mellan matcherna
(Tack Martin o Jessica) var det o tagga till igen.
Och det får man ju säga att de lyckades de med..
Tygriket har vi spelet 2 ggr tidigare mot också.
En förlust 3-4 och en oavgjord 2-2.
Nu till matchen. Tranemo tar ledning med 1-0 Isac assist Zander vilket även får min röst för dagens delikatess. Zander slår en genomskärare till Isac vid bortre stolpen och han har bara kvar och sätt dit klubban. Riktigt snyggt. Många andra delikatesser idag men denna var nåt lite extra. 2-0 kommer från Loke assist Zander igen. Backskott i bortre krysset, snyggt! Sen vaknar Öxabäcksborna till liv och petar in både 2-1 o 2-2 tyvärr, Periodpaus..
Snacket i pausen var att lossa lite mer skott på deras målis. Och säga vad man vill men dessa killar lyssnar och tar till sig vad vi säger. Vet inte hur många skott som vi sköt men han fick det svettigt i mål iallafall. Och utdelningen kom.
3-2 Filip, 4-2 Lias, 5-2 Hugo, 6-2 Lias, som stod för det konstigaste målet idag Tror bollen studsar 2 ggr innan den letar sig in i deras nät. 7-2 Charlie assist William. 8-2 Hugo assist Lennon och Filip får avsluta med 9-2 assist Hugo.
Detta var verkligen det man kallar islossning 7 mål på 7 minuter Killarna gör ett fantastiskt poolspel och en magisk säsong. Sjukt kul och följt dessa killar.

Vi skall nämna en annan viktig spelare idag som gjorde debut mellan stolparna också Wilhem A-son Norderfors lägg det namnet på minnet. Vilka matcher och räddningar han gjorde. Brukar ju heta att man har en första och andra målvakt annars men vi detta lag har vi två första målvakter.

Då så väntar några träningar och sen avslutar vi med Warbergsspelen.
Innan dess skall vi försöka få till en avslutning med killarna också.