Efter ett låååångt uppehåll med matcher var det dags att styra kosan ut i skogen.
Närmare bestämt till Tygrikets egna borg i Öxabäck.
med 20 namn i truppen var det bara 13 st som tillslut kunde åka.
Premiär för 2 nya spelare också, Max Andersson och Thach Ngyen.

Svenljunga IBK - Tranemo IBK 1-3 (1-2, 0-1)
Vi möter ett Svenljunga som verkligen spelat upp sig i denna säsong. Laget har förlorat med många mål i dom andra sammandragen men nu var det jämna matcher dagen igenom för dom, roligt.
Spelmässigt så har vi mer boll än Svenljunga men de låg på kontring och det blev farligt varje gång. Tur vi har en stabil målvakt i Ilja mellan stolparna. Albin Carlsson får visa upp sina talanger denna match med 1 mål och 1 assist. Redberg ligger bakom 2 kassar också.

Tranemo IBK - Rydboholms SK 1-3 (0-2, 1-1)
En match där vi chockade RSK med en rivstart. Vi lånar inte ut bollen de 5 första minuterna men sen vaknade de till. Bägge lagen spelar riktigt fin innebandy matchen igenom. Vi ligger under med 2-0 inför andra perioden trots allt. Tycker nog om man skall vara ärlig att resultatet inte speglar matchen (klyscha, ja vet..) Men RSK drar det längre strået. Redberg noteras för målet utan assist.

Kinna IBK - Tranemo IBK 0-3 (0-2, 0-1)
Sista matchen ut för dagen och som sig bör är killarna trötta efter en heldag i skogen. Och det märks på spelet också. Vi vinner med 3-0 men 70 procent av spelet var nog på vår planhalva. Men vilket försvar och vilken uppoffring. De täckte skott och pressade Kinna att ta avslut i ofarliga lägen vilket gjorde det enkelt för Ilja att reda målet. Firma Andersson, Redberg & Nyman stod för målproduktionen denna match. En fin uppvisning i försvar och kontring.

En rolig dag och ett väl arrangerat poolspel. Vi tackar Tygriket för detta.
Bra kämpat av alla i laget, trots skador på många håll.
Vi spelar stundtals bländande innebandy med 1-2 tillslag och då är det inget lag som hänger med i svängarna. Nu får vi vila upp oss till på lördag för då drar vi till Mogahallen i Svenljunga.