2019-12-07 16:46
Tibk-Kinna 5-5 (1-0,4-2,0-3)
Återigen storpublik där Kinna bidrog med en hel del medresta supportrar. Kul! Och härlig stämning på läktaren.

Matchen bjöd också på mycket spänning och dramatik!
Den innehöll det mesta, fina kombinationer, individuella prestationer och kämparglöd från båda lagen. Slutresultatet får ses som rättvist och en bra avspegling av matchen.

Första perioden
Det skapas chanser åt båda håll och det är två duktiga målvakter som håller nollan fram tills Tibk gör periodens enda mål.
18.47 tar vi ledningen med 1-0
Zack erövrar bollen i egen zon, sedan bjuds publiken på riktigt fint klapp klapp spel.
Zack lägger ut bollen till Loke vid sargen som på ett tillslag lägger in den till Charlie centralt i banan som i sin tur serverar Elias på bortre stolpen.
Elias avslutar mycket vackert och 1-0 är ett faktum.
Hela sekvensen från erövring av boll till avslut och mål är fantastisk av grabbarna, ren innebandyglädje!

Andra perioden
Perioden hinner knappt starta innan Kinna har kvitterat.
Vi drar på oss ett frislag som Kinna tar till vara på redan efter 01.20. Lite passivt agerat av oss men ett kanonavslut.
03.39 är det Kinna som står för målfabrikationen igen.
Och återigen är det från ett frislag som Kinna skapar läget.
Passivt försvarsspel och vi hjälper inte Ilja med att störa skytten.
Sedan är det dags för Tibk att ta över showen.
15.30 trycker Theo dit kvitteringen på en fin genomskärare av Charlie.
18.51 William trampar in i skottsektorn och avslutar med en välplacerad kanon i krysset assisterad av Isac.
19.16 Matchens smörpass.
Samuel driver upp bollen i egen zon och serverar Loke med en riktig genomskärare. Bollen skär som en het kniv genom smör eller som en pass av Eriksen genom ett Arsenalförsvar om man vill. Fantastiskt! Och Loke förvaltar läget behärskat.
19.43 är det Lias som drar en genomskärare mot Theo.
Theo är framme och stör målvakten men det är Lias som noteras för målet, och det är Lias som gör ett riktigt fint jobb läget innan.
Fin utdelning på andra halvan av perioden och vi går till pausvila med ledning 5-2.

Tredje perioden
Det är fortsatt jämnt spel första halvan av tredje perioden.
Max står för en makalös sekvens där han är som en duracellkanin i försvaret!
Han är i stort sett överallt och täcker skott snor åt sig bollen och levererar passningar.
Prestationen lockar fram stora applåder av publiken.
Men andra halvan så tar Kinna över mer och mer.
Dom inte bara reducerar två gånger utan kvitterar även 18.05 in i perioden
Lite surt att tappa i slutet av matchen, men ser man över 60 minuter är det ett rättvist resultat.
Grabbarna gör en bra insats mot ett bra motstånd.
Det finns lite att jobba med kommande träningsvecka, men det finns mycket positivt att ta med från matchen.

Många bra prestationer och spelsekvenser.
Vi har nämnt Samuels smörpass, Max slit i försvarsspelet, Charlie, William och Lias slet och täckte skott från centerposition.
Det var många fina genomskärspassningar idag som vi pratat om att vi ska våga. Forwardsen gjorde det också möjligt för backarna att slå dessa passningar genom fina löpningar.