SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranemo Innebandyklubb
Innebandy

Påminner om fortsatt pausad verksamhet.
2021-01-04 21:33

Då regeringen och FHM kom med nya restriktioner innan jul  innebär dessa att Tranemo IBK pausar all form av organiserad gemensam träning fram till och med 24 januari. Tranemo kommun stänger hallen enligt de nya restriktionerna vilket gör att vi inte har tillgång till vår träningsarena. Vi återkommer med mer info så fort vi har något nytt. 


Vi hoppas att detta är det sista i ledet att stoppa den pågående pandemin så vi snart kan ses i hallen igen! 


Var rädda om er och varandra! 

Nya riktlinjer för födde 2004 och äldre
2020-12-13 20:44

Från och med den 14/12 är enligt FHM tillåtet för dessa åldersgrupper att träna. 

Tranemo IBK väljer dock att fortsatt pausa inomhusträning fram till åtminstone den 11/1. Vi anser det onödigt att riskera nya smittovägar. Vi följer utvecklingen noga och hoppas på att restriktioner kring 8 personer ändras så att fler kan träna tillsammans. 

 

Då träningsgruppernas sammansättning ska göras med hänsyn till hur människor socialiserar i övrigt ser vi det problematiskt att starta upp träningar i dagsläget. De spelare som inte går i samma klass alternativt jobbar tillsammans med flertalet andra utesluts då från träning, helt enkelt då de inte socialiserar med övriga i laget. Vi anser det orättvist och väljer därför att avvakta nya riktlinjer kring antal.

 

Vi är väl medvetna om allas önskan om en vanligt innebandyvardag med allt vad det innebär men tyvärr medför inte dessa restriktioner en särskilt vanlig vardag trots allt. 

 

Vi uppmanar dock samtliga att träna utomhus. Gör det gärna i grupper men i grupper om max åtta personer som du går i skola/jobbar med. 


För spelare födda 2005 och yngre fortgår träningar som hittills. 


Var rädda om er och varandra! 💚🖤

Läget är fortsatt kritiskt.
2020-11-19 19:38
Tranemo IBK följer utvecklingen kring den pågående pandemin och rättar oss efter de restriktioner som ges. Detta innebär att endast spelare födda 2005 och senare tillåts träna. Ni som tränar gör så helt i enlighet med de restriktioner som finns. Samtliga spelare och ledare som deltar på träning är helt symtomfria. Vårdnadshavare ombeds inte uppehålla sig i hallen under pågående träning. 

De matcher som inte spelats pga de senaste restriktionerna är uppskjutna. Vad som kommer ske med de ospelade matcherna återstår att se. 

Vi ber er alla att hjälpas åt att stoppa smittspridningen. Följ Folkhälsomyndighetens restriktioner. Tillsammans stoppar vi smittan.

Ang covid-19 och de senaste restriktionerna.
2020-11-02 21:00

Från och med den 29/10, kom FHM med nya riktlinjer som berör oss i vår region och oss som förening.

För alla spelare födda 04 och äldre pausas all träning. SAMTLIGA matcher ställs in 29/10-19/11.

För spelare födda 05 och yngre hålls fortfarande träningar. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymtom. 

Bor man i Tranemo ombeds man som vårdnadshavare lämna och hämta sina barn utanför hallen. De allra yngsta barnen (födda 13-14) har eventuellt ett behov av en medföljande vårdnadshavare. Dock endast en per barn. Medföljande vårdnadshavare sprider ut sig på läktaren och håller avstånd till övriga. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn. 

Skulle någon av spelarna eller ledarna bekräftas smittade med covid -19 ombeds ni informera om detta då vi som förening, enligt RF, ska informera laget om att vara extra uppmärksamma på eventuella symtom.


Vi uppmanar er alla att göra allt ni kan för att minska smittspridningen i samhället. För var och ens skull, för allas skull. 


https://www.vgregion.se/covid-19-corona/


https://www.tranemo.se/kommun-och-politik/aktuell-information-om-covid-19/


2020-10-14 20:28
I morgon, torsdag, välkomnas Smedjan till grytan. Efter en vinst, en suddenvinst och två förluster tror jag bestämt att det är ett lag som ska göra allt för att bärga tre poäng. Matchstart 19.30. 

Du kan se matchen hemma i soffan. Den sänds live via appen Svensk Innebandy. 50kr koster det.
För er på plats kostar det som vanligt 50kr. Dock har vi valt att ta betalt för samtliga i publiken, oavsett ålder. 50kr även för barnen alltså. 

Och du, det finns någon plats  kvar till morgondagens drabbning. Smsa 0702969294 för att säkra dig en plats. ENDAST FÖRBOKADE PLATSER!💚🖤
Angående publik på våra matcher
2020-10-14 12:29

Då vi i dagsläget får ta in 50 personer på läktaren gäller följande.


Alla lag får biljetter att tillgå. Dessa är laminerade och ska således återanvändas vid kommande matcher så länge FHMs rekommendationer kring 50 personer gäller.

Läktaren är avspärrad till viss del för att avstånd ska hållas. Respektera dessa och stå inte längst upp vid kanten då publik sitter på översta raden. 

 

Vid matchstart under tider då simhallen är öppen är även ytterdörren öppen och entré till matchen hålls i dörren in till läktaren som sedan stängs. Allt för att vi ska hålla antalet till max 50 personer. Är simhallen stängd är även ytterdörren låst och då kan man ha entrén precis vid ytterdörren för att kunna släppa in sin publik. 


DET ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET ATT STÄLLA UPP YTTERDÖRREN!

(Detta gäller även under träning. Dörren är öppen 20 minuter innan och 10 minuter efter träningsstart.)


Alla som besöker matcher ska givetvis vara symtomfria. Tillkommer symtom under matchens gång ska man åka hem.

Spelare, ledare och funktionärer räknas inte in de tillåtna 50 personerna. Som funktionär får man inte lov att ta med sig någon utan att denne anmäls och då får följa med i mån av plats.

 

Mvh

Susanne Lagerstedt Johansson

Ordförande

Tranemo IBK


Nyheter från våra lag
P10 (10), 20/12 14:46 
P11 (09), 20/12 14:45 
P12 (08), 20/12 14:24 
P8 (12), 17/12 22:09 
P9 (11), 17/12 22:07 
P10 (10), 17/12 21:50 
 
SPONSORER 2020/2021