Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranemo IBK firar 30 år!
2018-08-13 15:11
 
Vi gör det igen!
2018-08-12
Ytterligare en gång lyckas Tranemo IBK producera en SSL-spelare. Återigen är det Jönköpings IK* som hittat en spelare i våra grönsvarta led. Denna gång är det dock ingen ung och lovande talang utan en rutinerad och säker spelare, nämligen Johannes Hjertén. 

Johannes har varit TIBK trogen i alla år och har varit relativt ohotad på sin position mellan stolparna. Att nu få ställas mot en SSLmålvakt och slåss om platsen ser Johannes som något positivt. Om att tampas med Gustav Jansson säger Johannes:
- "Det är otroligt motiverande att få jaga en så pass duktig målvakt."
Johannes planerar dock att ge Gustav en rejäl fajt om platsen och samtidigt göra jobbet svår för ledarstaben i JIK som ska välja målvakt inför matcherna.

Isak Juliander är som ni säkert vet den målvakt som det senaste jagat Johannes. Johannes menar att Isak är en duktig målvakt som ganska snabbt kommer växa in i kostymen.  
-"Hans framtid är vidöppen, det som krävs är ju att ha rätt inställning och viljan att träna så mycket det bara går!" säger Johannes om Isaks framtid.

I JIK återfinns ytterligare en spelare med Tranemo IBK som moderförening och det är ingen mindre än Rikard Hessmer. Rikard, som är jämngammal med Johannes, lämnade TIBK för spel i Mullsjö redan efter högstadiet. Sedan dess har Rikard hunnit med spel i Växjö och U19-landslaget innan han landat i JIK. Johannes ser fram emot att få lira ihop med Rikard igen.
-"Rikard är många erfarenheter rikare av innebandy på hög nivå, men det ser jag som en fördel som jag hoppas kunna dra nytta av." säger Johannes.

Att lämna den grönsvarta familjen för spel i SSL är inte bara roligt men Johannes har förtroende för sitt gamla lag. Han tippar att våra herrar div II placerar sig bland de sex främsta lagen. 
-"Får man bara till det från början så bör inte top 4 vara långt bort."

Förutom laget så kommer Johannes sakna publiken.
-"Det finns bara en publik som ger en gåshud och det är GreenArmy. Det är något man kommer sakna men jag hoppas att vi ses igen."

Även Victor Aronsson lämnar den grönsvarta dressen för att dra på sig JIK ungdoms röda ställ. Victor ska studera i Jönköping, där han även bor sedan en tid tillbaka. Victor är, som ni alla vet, en spelare som alltid ger allt på plan och har en enorm träningsflit, något som kommer gynna honom i hans nya förening. Victor ser ödmjuk fram emot chansen att få spela för JIK ungdom. han tycker att det ska bli spännande att få spela i div I igen efter några år i div II.
-"Jag hoppas kunna bidra i offensiven men även kanske med lite rutin då laget jag ska spela med är fyllt av unga talanger." -säger Victor.

Victor tror att den stora skillnaden mot div II är tempot och det är full fokus på att nå det högre tempot. Vad gäller våra herrar så är han säker på att de kommer klara säsongen galant.
Victor vill passa på att tacka för alla år i den grönsvarta dressen. 
-"Det har varit en stor ära  och glädje att få spela inför er (publiken). Jag har älskat varje sekund på planen."

Victor avslutar med att lämna ett löfte om att återvända till vår grönsvart familj, vilket passar bra med tanke på det väl myntade ordspråket:
 "En gång grönsvart, alltid grönsvart!"

Vi som förening är naturligtvis oerhört stolta och glada och önskar både Johannes och Victor all lycka.

Inom kort kommer en presentation av årets ledarstab för HII och HU. Håll utkik!

*JIKs damer som även de huserar i högstaligan har två spelare som är värvade direkt från oss, nämligen Micaela Lundmark och Ellen Svensson.  

/Sussi
Tranemo IBKs styrelse 2018/19
2018-08-11 17:07
Efter ett snabbt årsmöte stod det klart att säsongens styrelse består av
Ordförande
Susanne Lagerstedt Johansson
Kassör
Jonas Nydèn
Sekreterare 
Ulrica Aronsson
Ledamöter (en vakant)
Henrik Claesson
Suppleanter
Annelie Johansson
Vakant. Vid intresse maila styrelsen@tibk.se eller prata med någon i styrelsen. 

I skrivandets stund sitter styrelsen i Varberg där vi planerar upp säsongen. Träningstider och matchtider sätts. Vi planerar in ledarkickoff och utbildningar men vi pratar även om vårt stundande jubileum!
Boka in den 22/9 i kalendern redan nu! Inbjudan kommer inom kort.

Med förhoppning om en givande grönsvart säsong.

/Sussi


Tranemo IBKs integritetspolicy
2018-05-21 20:26

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Policyn finns här på hemsidan under dokument.


Mvh
Susanne Lagerstedt Johansson
Ordförande
Tranemo IBK

Kallelse till årsmöte
2018-05-20 22:07
Ta chansen att påverka hur din förening leds.

Onsdagen den 31/5 kl 19,00 i lokalen hålls Tranemo IBKs årsmöte.
Två ledamöter ska väljas.
Erik Andersson är valberedning och nås på 073324743

Dagordning finns under dokument.

Välkomna!
Tranemo IBK söker en coach till herr div II
2018-04-12 23:09

TIBKs herrar består av en bred trupp med unga hungriga talanger och äldre, rutinerade spelare. Detta lag söker en ny coach. Vi letar efter en taktiskt kunnig person som ser hela laget och som dessutom är en stark coach. Laget har ambitionen att återigen kliva upp i seriesystemet och viljan att göra vad som krävs för att detta ska bli verklighet.


Tranemo IBK är en väl fungerande förening med en bra organisation. Vi har lag i åldrarna sex år och uppåt på både dam och herrsidan. Vi är en förening med stort hjärta där gemenskap och glädje står högt i kurs.


Vill du vara en del av den grönsvarta familjen så skicka in din intresseanmälan via mail. Berätta lite om dig själv, bifoga kontaktuppgifter och gärna en referens. Erfarenhet är ett plus men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Mailadress: styrelsen@tibk.se


Välkommen!

Nyheter från våra lag
Herr A - Div II, 25/03 11:43 
P9 (09), 19/03 21:34 
P9 (09), 18/03 22:50 
P9 (09), 14/03 10:46 
P9 (09), 13/03 22:43 
Herr A - Div II, 13/03 20:55 
 
SPONSORER 2017/2018