Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tranemo IBKs 30årsfirande
2018-09-26 13:56
I lördags firade vi att vår förening fyller 30 år. Dagen startade med roligheter för spelare och ledare.  I mixade lag gav sig alla ut i skogen för att gå en tipspromenad samt ta sig an tre stationer. Vädret höll sig någorlunda på vår sida under skogsrundan. 

Vinnarlaget från förmiddagens minilångpromenad bestod av:
Theo Haglund, Melvin Löfgren, Mattias Bengtsson, Zack Stål, Zander Karlsson, Colin Sandberg, Alexander Stjerna och Elliot Kronander.

Därefter var det dags för lunch. Det bjöds på hamburgare eller korv i bröd. Men sen var då tiden äntligen inne för att dra igång turneringen. Hela tolv lag gjorde upp om segern. Det bjöds på flera spännande matcher och rejäla fighter. Men till slut hade vi en segrare och spelarna där var:
David Bergman, Tommy Börjersson, Noah Lund, Linnea Gustavsson, Moa Erlandsson, Lukas Landén, William Redberg och Axel Josefsson. 

Vi vill rikta ett stort tack till alla spelare och ledare som deltog och gjorde detta till en fantastisk dag. Ett stort tack också till alla föräldrar som på ett eller annat sätt hjälpte till under dagen. Detta gör vi igen!
Ditt medlemskap och din licens
2018-09-09 13:37
Nu börjar det bli hög tid att betala in sin medlemsavgift. Alla våra medlemmar har en licens, en försäkring som ingår i medlemskapet. Utan denna licens får man inte  spela matcher. Det är därför viktigt att medlemsavgiften betalas in. 
Som medlem förbinder man sig att följa de stadgar och de policies som Tranemo IBK har. Dessa finns att läsa på vår hemsida. Här finns även vår integritetspolicy som talar om hur vi behandlar personuppgifter. 
Har du frågor om vad som ingår i försäkringen kan du följa länken nedan. 

https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/innebandy

Välkomna till en ny grönsvart säsong! 💚🖤
Tranemo IBK fyller 30år!
2018-09-06 20:38
Lördagen den 22 september firar vi med pompa och ståt på Fokus i Limmared. 
Middag, kaffe och kaka samt liveunderhållning.
Klädkod kavaj samt 18årsgräns.

Vill du vara med oss och fira? Först till kvarn är vad som gäller. 
Anmäl dig till tranemoibk@hotmail.com
Namn samt eventuell specialkost vill vi ha med i anmälan som är bindande först när betalning gjorts.
250 kr per person betalas in på bankgiro 5088-2331 senast 15/9. Skriv med ditt namn!

Välkomna med er anmälan!
Klubbkväll med Team Sportia & Salming
2018-09-03 17:39
Hej,

Nu så har vi bokat in en dag för Innebandyklubbens årliga klubbkväll med Team Sportia och Salming.
Det kommer att vara på Team Sportia torsdagen den 6:e September mellan 16.00-18.30, representant från Salming kommer att vara på plats

Där kan ni beställa Träningsdressar och Träningskläder med

TIBKs logga på, se bild ovan!


Under kvällen gäller följande erbjudanden:
25 % rabatt på alla innebandy relaterade träningsartiklar från Team Sportia &        40 % på hela Salmings sortiment (gäller ej TIBKs klubbkläder)

OBS! glöm inte att koppla ert Team Sportia kort till Tranemo IBK!


Tranemo Innebandyklubb

Tranemo IBK firar 30 år!
2018-08-13 15:11
 
Vi gör det igen!
2018-08-12
Ytterligare en gång lyckas Tranemo IBK producera en SSL-spelare. Återigen är det Jönköpings IK* som hittat en spelare i våra grönsvarta led. Denna gång är det dock ingen ung och lovande talang utan en rutinerad och säker spelare, nämligen Johannes Hjertén. 

Johannes har varit TIBK trogen i alla år och har varit relativt ohotad på sin position mellan stolparna. Att nu få ställas mot en SSLmålvakt och slåss om platsen ser Johannes som något positivt. Om att tampas med Gustav Jansson säger Johannes:
- "Det är otroligt motiverande att få jaga en så pass duktig målvakt."
Johannes planerar dock att ge Gustav en rejäl fajt om platsen och samtidigt göra jobbet svår för ledarstaben i JIK som ska välja målvakt inför matcherna.

Isak Juliander är som ni säkert vet den målvakt som det senaste jagat Johannes. Johannes menar att Isak är en duktig målvakt som ganska snabbt kommer växa in i kostymen.  
-"Hans framtid är vidöppen, det som krävs är ju att ha rätt inställning och viljan att träna så mycket det bara går!" säger Johannes om Isaks framtid.

I JIK återfinns ytterligare en spelare med Tranemo IBK som moderförening och det är ingen mindre än Rikard Hessmer. Rikard, som är jämngammal med Johannes, lämnade TIBK för spel i Mullsjö redan efter högstadiet. Sedan dess har Rikard hunnit med spel i Växjö och U19-landslaget innan han landat i JIK. Johannes ser fram emot att få lira ihop med Rikard igen.
-"Rikard är många erfarenheter rikare av innebandy på hög nivå, men det ser jag som en fördel som jag hoppas kunna dra nytta av." säger Johannes.

Att lämna den grönsvarta familjen för spel i SSL är inte bara roligt men Johannes har förtroende för sitt gamla lag. Han tippar att våra herrar div II placerar sig bland de sex främsta lagen. 
-"Får man bara till det från början så bör inte top 4 vara långt bort."

Förutom laget så kommer Johannes sakna publiken.
-"Det finns bara en publik som ger en gåshud och det är GreenArmy. Det är något man kommer sakna men jag hoppas att vi ses igen."

Även Victor Aronsson lämnar den grönsvarta dressen för att dra på sig JIK ungdoms röda ställ. Victor ska studera i Jönköping, där han även bor sedan en tid tillbaka. Victor är, som ni alla vet, en spelare som alltid ger allt på plan och har en enorm träningsflit, något som kommer gynna honom i hans nya förening. Victor ser ödmjuk fram emot chansen att få spela för JIK ungdom. han tycker att det ska bli spännande att få spela i div I igen efter några år i div II.
-"Jag hoppas kunna bidra i offensiven men även kanske med lite rutin då laget jag ska spela med är fyllt av unga talanger." -säger Victor.

Victor tror att den stora skillnaden mot div II är tempot och det är full fokus på att nå det högre tempot. Vad gäller våra herrar så är han säker på att de kommer klara säsongen galant.
Victor vill passa på att tacka för alla år i den grönsvarta dressen. 
-"Det har varit en stor ära  och glädje att få spela inför er (publiken). Jag har älskat varje sekund på planen."

Victor avslutar med att lämna ett löfte om att återvända till vår grönsvart familj, vilket passar bra med tanke på det väl myntade ordspråket:
 "En gång grönsvart, alltid grönsvart!"

Vi som förening är naturligtvis oerhört stolta och glada och önskar både Johannes och Victor all lycka.

Inom kort kommer en presentation av årets ledarstab för HII och HU. Håll utkik!

*JIKs damer som även de huserar i högstaligan har två spelare som är värvade direkt från oss, nämligen Micaela Lundmark och Ellen Svensson.  

/Sussi
Nyheter från våra lag
Herr A - Div II, 16/11 12:25 
Herr A - Div II, 13/11 15:53 
P11 (07), 12/11 19:04 
Herr A - Div II, 09/11 17:20 
P9 (09), 08/11 19:29 
P8 (10), 08/11 19:23 
 
SPONSORER 2017/2018